Арт-студио

    Заниманията с изкуство винаги са носели радост на децата, усмивки, ведро настроение и напиращо желание за изразяване на творческото им мислене и виждане за света около тях. За разлика от възрастните, те не се притесняват да заявяват себе си чрез рисуване, моделиране, апликиране, музика или претворяване на някой образ в роля от спектакъл.

    Арт-студиото ни има за цел точно това - да даде възможност за изява, забавление и удовлетворение от досега с изкуството. В часовете ги запознаваме с различни техники на рисуване, работа с разнообразни материали - акварелни, темперни, маслени и акрилни бои, сухи и маслени пастели, бои за стъкло и текстил, глина, различни видове хартия, включително и декупажна.

art-studio4

    Имаме целодневни занимания през ваканционните дни, в които освен рисуването, ходим на кино, театър, библиотеки, срещи с известни в своята област творци, посещаваме интересни обекти, галерии, изложби, музеи.

   През лятното Арт-студио, освен часовете по изобразително изкуство, провеждаме и часове по актьорско и куклено майсторство. В тях се работи по постановка, която преминава в празник за родители и деца. Тогава откриваме и изложбата с творби на малките художници.