Топ чуждоезикови гафове, които не трябва да допускате

Уроците по изучаване на чужд език са разбити на целеви умения, придружени от четене, писане, слушане и говорене. Така всеки изследван поотделно език описва метода си на "Целият цикъл като цяло". В тях присъстват уроци нови материали, разбивка за обучения, а след това сглобяването им на части и така ученикът може да прилага това, което е научил.

Плюсовете на много онлайн  форми са, че дават възможност на много заетите хора също да са в крак с новостите и да се развиват. Различните онлайн езикови школи предоставят форми за обучения, достъпни в повече от 35 езика. Докато членовете за премии не са напълно безплатни, то потребителите могат да печелят кредити в сайта за "уроци", наред с други учащи. Това включва редактиране на тяхното писмено обучение или даване на обратна връзка за аудио записи.

Като минуси на онлайн формата за обучение в самостоятелна форма, където всеки избира своя учител на чужд език може да бъде представен и прекалено големият избор на молби за приятелства по конкретните искани уроци, особено ако родният език е този, който е широко проучен.

Най-добър език за учащи, които искат мрежови опции за техните изследвания може да се яви онзи, който позволява на учащи достъп до виртуални групи или да резервира на онлайн сесия с частен учител. Онлайн общността е мрежа от страница на Facebook в стил с възможности за чат и предложения за приятели.

Изучаването на чужд език може да се сведе и до петте най-често срещани грешки при самостоятелна форма и онлайн курсове. Те са:

Сайтове използващи мнемонични флаш карти, които от по-рано залагат на съществуващи знанията.  Това въпреки очакванията един сайт да е достъпен и методът да дава ясна и валидна форма. Функцията за памет може много да помогне на другите учащи.

Сред минусите на някои от онлайн формите се нареждат грешките, които само учащият може да направи без дори да забелязва за съществуването им.